Priboj razvija turizam, gradi izletište

Priboj će uskoro dobiti prvo gradsko izletište na Ljeskovcu, zahvaljujući projetu Turističke organizacije Priboj "Uređenje gradskog izletišta Ljeskovac".

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 20.09.2015.

12:57

Default images
Foto: Thinkstock.com

Sa ovim projektom Turistička organizacija je konkurisala za sredstva u okviru Poziva na Konkurs za dodelu subvencija za razvoj turizma u 2015. godini, kod Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Vrednost radova koji su započeti je 2 miliona dinara, a planirano je da se radi narednih mesec dana. U pitanju je površina od 20 ari, a samo izletište nalazi se 11 km od novog dela Priboja.

Radovima je predviđeno postavljanje neophodnog mobilijara za jedno izletište, a kao vanprojektna aktivnost planira se i popravljanje putne infrastrukture, što će se uraditi sredstvima iz budžeta opštine Priboj. Na taj način, građani Priboja dobiće prvo izletište ovog tipa, na jednoj od najprimamljivijih lokacija za odmor u prirodi.

Realizacijom ovog projekta Priboj će dobiti unapređenu ponudu turističkih proizvoda ovog kraja i turistički prostor, koji će osim građanima Priboja biti primamljiv i građanima susednih opština, a kao takav biće na korist svim generacijama. Ovo je samo jedan od prvih koraka razvoja turističkih potencijala i ponude ovog kraja, nakon skorašnjeg obeležavanja biciklističke i pešačke staze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

20 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

5 h

Podeli: