"Viktorgroup" otvara fabriku kesa

Fabrika u Zaječaru, u kojoj će se proizvoditi biorazgradive kese, repromaterijal, kao i biorazgradivi granulati, trebalo bi da bude gotova u martu 2016. godine.

Srbija

Izvor: Tanjug

Subota, 05.09.2015.

15:57

Default images
Foto: Thinkstock / ilustracija

To je istaknuto na sasatanku gradonačelnika Zaječara Velimira Ognjenovića sa izvršnim direktorom "Viktorgroup" Arndom Hajmanom.

Ognjenović je, nakon sastanka, rekao da je danas u Srbiji jedan od najtežih poslova otvaranje novih radnih mesta, ali da je zahvaljujući angažovanju predsednika Skupštine grada Zaječara Saše Mirkovića, Zaječar jedan od retkih gradova koji će moći da se pohvali novootvorenim radnim mestima.

On je dodao da je izdao nalog saradnicima i načelnicama odeljenja za lokalni ekonomski razvoj i urbanizam, i građevinu i komunalno stambene poslove da u najkraćem roku pripreme sve uslove i dokumentaciju za otvaranje nove fabrike, prenela je televizija Best.

Takođe je izdao nalog članu Gradskog veća Bojanu Stojanoviću da izvrši pripremne radnje na infrastrukturnom uređenju prostora nove fabrike.

Arnd Hajman, izvršni direktor “Viktorgroupa” iz Nemačke, sastao se danas i sa načelnicima odeljenja Gradske uprave Zaječar, pomoćnikom gradonačelnika Zaječara Suzanom Stamenković, kao i sa Aleksandrom Milivojevićem, članom Gradskog veća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: