"Niko nije prebačen u Mladenovac zbog Vujovića"

Nijedan radnik iz Pošte 33 na Dedinju nije prebačen u Mladenovac, niti se ministar finansija žalio na usluge, kaže šef Pošta Srbije Milan Krkobabić za Politiku.

Srbija

Izvor: B92, Politika, N1

Četvrtak, 03.09.2015.

10:26

Default images
Foto: Beta

Pošta Srbije je, međutim, saopštila da u radnoj jedinici, kojoj pripada ta pošta na Dedinju, jeste bilo preraspoređivanja zaposlenih ali ne u Mladenovac već između pošta na Kanarevom brdu, na Banjici i pošte na Dedinju, koje pripadaju istoj organizacionoj celini.

Krkobabić kaže da to nema veze sa slučajem minstra finansija.

“Proces rada u pošti zahteva da određeni ljudi u određenim vremenskim periodima rotiraju svoja mesta u okviru radnih jedinica”, kaže on za N1.

Krkobabić tvrdi i da ne postoji službena beleška koja ukazuje na to da je u pošti na Dedinju došlo do incidenta, kao i da ne postoji službena žalba ministra niti žalba službenica koje su premeštene.

"Pošta nije dobila primedbu Vujovića, niti je on mene zvao, niti su pomenute radnice uložile žalbu na premeštaj", rekao je Krkobabić.

Ministar finansija Srbije Dušan Vujović izbegao je pre dva dana odgovor na pitanje da li su službenice Pošte Srbije kažnjene zbog toga što navodno nisu prepoznale ministra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: