Amerikanci ne merkaju samo Telekom

Telekom nije prva srpska kompanija za koju su zainteresovani naši finansijski investicioni fondovi, izjavio je američki ambasador Majkl Kirbi.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 12.08.2015.

15:43

Default images
Foto: Tanjug

"Meni je drago zbog takvih investicija, ali ono što je drugačije kada je u pitanju Telekom je činjenica da se treba fokusirati na domaće tržište", naveo je Kirbi.

Kirbi navodi da je imao razgovore sa američkim ulagačima, a on im je, kako kaže, pomogao onoliko koliko je mogao.

"To je da razumeju Srbiju kao mi, ali oni će svakako biti deo konkurencije za Telekom. Zavisi od toga ko će ponuditi ne samo najviše novca već i ispuniti druge uslove", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

18 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: