Mihajlović: Pa nije Beograd Srbija

Ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je da će ove godine u Srbiji biti otvoreno 86 kilometara autoputa.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 02.08.2015.

10:09

Default images
Foto: Tanjug

Potpredsednica Vlade je dodala da će biti obnovljeno i više od 120 kilometara puteva u zemlji.

Mihajlović je rekla novinarima tokom obilaska radova u Ulici Vase Albanca koja je deo državnog puta u Svrljigu da će u plan za sledeću godinu ući i gradnja puta od Svrljiga do Babinog Zuba što je neophodno za razvoj tog dela Srbije i turizma. "Ne postoji mali i veliki grad, niti mala i velika ulica, pa nije Beograd Srbija", poručila je Mihajlović napomenuvši da svake nedelje obilazi saobraćajnice u Srbiji na kojima se izvode radovi.

Ona je rekla da će za nekoliko dana biti završeni radovi na proširenju Ulice Vase Albanca i naglasila da je za razvoj turizma na Babinom Zubu važno da se uradi i put od Svrljiga.

Mihajlović je rekla da se na Koridoru 10 radi brže nego prethodnih godina i da se trenutno gradi 10 puta više u Srbiji nego 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

265 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: