Rasprodaja preduzeća, stanova i objekata

Agencija za privatizaciju saopštila je da će ponovo objaviti oglas za prodaju stečajnih dužnika ili njihove imovine, a reč je o 39 preduzeća u stečaju.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 30.07.2015.

12:16

Default images
Foto: Thinkstock.com

Među imovinom koja će se naći na prodaji su i stanovi na Novom Beogradu, vlasništvo preduzeća Rad, kao i objekti Srbijanke iz Valjeva.

Na prodaji će biti društveno preduzeće Utva, koji ima sporna prava na imovini, nepokretnosti Radničkog odmarališta u Vodicama kod Šibenika, kao i Ikop iz Petrovca, čija je delatnost štavljenje i dorada kože, a ima 23 objekta površine veće od 6.500 metara kvadratnih.

Među subjektima čija će imovina biti oglašena za prodaju su Prva srpska fabrika šećera "Dimitrije Tucović", i to oprema i sekundarne sirovine preduzeća.

Zainteresovani će moći da kupe robne kuće i lokale Napretka iz Kovina, poslovni prostor u Mekenzijevoj ulici u Beogradu građevinskog preduzeća Dom, proizvodni kompleks tekstilne industrije Niteks iz Niša u Medveđi...

Na listi stečajnih dužnika koji će se naći na listi za prodaju su Vratstvo inženjering iz Alibunara, IMK 29. novembar iz Subotice, Fadip iz Bečeja, Impeks iz Novog Sada, Hins iz Novog Sada, Bačkatrans iz Vrbasa, Sloga iz Zmajeva, Kovilja, Kontinental BŠ iz Novog Sada, Jugoeksport sistem JES korporacija, Tamiš i Trgoprodukt iz Pančeva...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: