Za dan 140 rezervacija za "Taru"

Interesovanje građana za odmor uz korišćenje vaučera u hotelima Vojne ustanove "Tara" je veliko, a samo za jedan dan primljeno je 140 rezervacija.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 07.07.2015.

14:12

Default images
Foto: Thinkstock

"Interesovanje za naše hotele je veliko, a u ponudi su smeštajni kapaciteti hotela 'Omorika', 'Beli bor' i 'Javor' na Tari kao i hotel 'Breza' u Vrnjačkoj Banji", rekla je predstavnica za medije VU "Tara" Nevena Stanisavljević.

Ona je rekla da veruje da će hoteli koji posluju u njihovom sastavu uspeti da popune kapacitete i van sezone, jer osim hotela Omorika koji ima veliku popunjenost kapaciteta tokom cele godine, ostali hoteli ne beleže tako dobre rezultate.

Prema njenim rečima, u privih šest meseci ove godine u hotelu "Omorika" na Tari ostvarno je 44.300 noćenja, što je za 25 odsto više nego u isto vreme prošle godine.

"To je svojevrstan rekord, jer je ostvareno 11.907 noćenja više nego prošle godine u isto vreme, što je četvrtina ukupnog broja noćenja", naglasila je ona.

Prema njenim rečima među gostima je najviše domaćih turista, ali je povećan broj gostiju iz bivših jugoslovenskih republika medju kojima su najbrojniji Slovenci.

Stanisavljević je naglasila da je cena dnevnog polupansiona 2.450 dinara, a u ponudi je i kompletan ručak po ceni od 499 dinara dinara za turiste koji nisu gosti njihovog hotela.

Ona je naglasila da gosti hotela pored odlične hrane, mogu da računaju i na bazen, saunu, teretanu, salu za stoni tenis, kuglanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: