Opsedaju Guču, traže mesto za robu

Do početka Dragačevskog sabora trubača u Guči ostalo je manje od mesec a varošicu opsedaju prodavci iz Srbije i susednih zemalja tražeći placeve i mesta za robu

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 07.07.2015.

10:11

Default images
Foto: Thinkstock

Zamenik predsednika opštine Lučani Milivoje Dolović izjavio je za agenciju Beta da je interesovanje veće nego prethodnih godina i da prodavci svakodnevno obilaze ulice i "merkaju" mesta za svoju robu.

"Za idući utorak zakazana je javna licitacija za svako prodajno mesto kao i lokacije za ugostiteljske objekte, kako u samoj varošici tako i crkvenoj porti", rekao je Dolović.

Za dva dana u centru Guče biće otvoren novi hotel "Norvik" sa stotinu ležajeva a do sada je polovina već rasprodata za dane Sabora od 3. do 9. avgusta.

Širom Srbije u toku su predtakmičenja trubačkih orkestara na kojima se biraju predstavnici regiona, koji će se pojaviti u Guči, a danas se takva manifestacija održava u Kotraži za Moravički i Raški okrug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: