Er Srbiji preskupi letovi do Budimpešte

Er Srbija će svoju mrežu linija prilagoditi zimskom redu letenja koji će stupiti na snagu 25. oktobra 2015. godine. Ukidaju se letovi za Budimpeštu.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 03.07.2015.

15:07

Default images
Foto: Air Serbia

Avio-kompanija će povećati frekvenciju letova iz Beograda za Bejrut i Tiranu. Broj letova za Bejrut će biti uvećan sa tri na četiri nedeljno, čime će se poboljšati povezanost libanske prestonice sa mrežom linija Er srbije, saopštila je ta kompanija.

Kako se navodi broj letova za Tiranu uvećaće se do pet letova nedeljno, što je za dva leta nedeljno više u odnosu na zimski red letenja.

Iz kompanije kažu da su nakon podrobnog razmatranja, odlučili da obustave direktne letovi između Beograda i Larnake od 25. oktobra i biće, navodi se, kao sezonska linija, ponovo uvedeni sa letnjim redom letenja za 2016. godinu.

“U međuvremenu, Er Srbija će i dalje omogućavati svojim putnicima da lete za Larnaku, preko Atine, sa njenim code share partnerom Aegean Airlines”, piše u saopštenju.

Er Srbija navodi i da će takođe obustaviti svakodnevne letove između Beograda i Budimpešte.

“Er Srbija neprekidno procenjuje stanje svoje mreže linija, kako bi se obezbedila usklađenost sa potražnjom za letovima, kao i komercijalna isplativost. Odluke koje donosimo omogućiće nam veću usredsređenost na ključne oblasti poslovanja koje pokazuju najveći potencijal za održivi dugoročni rast”, rekao je Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: