Grcima besplatni telefoni i internet

Sva četiri provajdera mobilne telefonije i interneta u Grčkoj su svim svojim korisnicima dala besplatne usluge telefonije i interneta.

Srbija

Izvor: Beta

Sreda, 01.07.2015.

17:00

Default images
Foto: Thinkstock.com

Mobilni operateri su vreme za razgovore, besplatne SMS-poruke i besplatnu internet-vezu omogućili do utorka 7. jula.

Dva dana ranije, u nedelju 5. jula, u Grčkoj se održava referendum o sporazumu države s poveriocima, o čemu se vodi danonoćna opšta i masovna javna debata - i na ulicama, i na interentu, i u medijima.

Dva operatera mobilne telefonije su danas saopštila da od juče ne naplaćuju usluge i daju korisnicima po dodatnih 300 minuta razgovora i 300 SMS-poruka i po 300 ΜΒ interneta, preneo je atinski Radio Skai.

Ta povlastica je za neke od korisnika dopunjena sa još po 300 minuta razgovora i u zemlji i inostranstvu.

Treći provajder poklanja 400 minuta razgovora u zemlji i inostranstvu i 400 ΜΒ interneta, a još 400 ΜΒ daje korisnicima jedne skuplje vrste ugovora.

Četvrti provajder svim svojim korisnicima besplatno daje čak 1.500 minuta razgovora u zemlji i inostranstvu, i 1.500 ΜΒ interneta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: