Profit Pošte Srbije uzleteo 50 odsto

Profit Pošte Srbije u prvih pet meseci ove godine iznosio je 1,5 milijardi dinara, što je za 50 odsto više nego u istom periodu rekordne 2014. godine.

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 30.06.2015.

13:47

Default images
Foto: Beta

Generalni direktor Pošte Srbije Milan Krkobabić najavio je da će naredne sedmice biti održana sednica Nadzornog odbora Pošte Srbije na kojoj će biti definisani rezultati poslovanja za prvu polovinu 2015. godine.

Krkobabić je otvarajući poštu u Lozoviku, mestu sa 5.000 stanovnika u Opštini Velika Plana, najavio da će Pošta Srbija u narednoj godini renovirati 300 pošta i istakao da je za to opredeljeno nešto manje od četiri miliona evra iz sopstvenih sredstva.

"Imamo 1.500 pošta u Srbiji i u sledećoj godini planiramo da obnovimo najmanje 20 odsto objekta da bi poboljašali uslove rada poštarima i kvalitet usluge građanima. Prioritet će biti pošte u manjim mestima", rekao je generalni direktor Pošte Srbije.

On je dodao da će renoviranje biti šanasa i za srpske izvođače radova i za male preduzetnike da dobiju posao.

Krkobabić je najavio da će za par dana Pošta početi da obavlja menjačke poslove i pružiti daleko povoljniju uslugu nego ostali menjači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: