Država daje 147 kola - javite se

Republička direkcija za imovinu objavila je javni poziv za dostavljanje prijava za davanje na korišćenje preostalih 147 državnih vozila koja nisu prodata.

Srbija

Izvor: Tanjug

Petak, 26.06.2015.

11:43

Default images
Foto. B92

Kako navodi Direkcija, vozila se mogu razgledati 29. i 30. juna na parkingu istočnog krila Palate "Srbija".

Pravo podnošenja prijave imaju jedinice lokalne samouprave, javne ustanove, javne službe i druge organizacije čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave i drugi subjekti, kojima su vozila neophodna za potrebe obavljanja poslova iz svoje nadležnosti.

Podnosilac prijave ima pravo na dodelu vozila na korišćenje, pod uslovom da ima sedište na teritoriji Republike Srbije i da nema nijedno ili nema dovoljan broj vozila neophodnih za obavanje poslova iz svoje nadležnosti.

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja oglasa, a tabela neprodatih službenih vozila sa fotografijama i bližim karakteristikama dostupna je na zvaničnom sajtu Uprave za zajedničke poslove republičkih organa.

Republička direkcija za imovinu je putem tri kruga javnog nadmetanja, od 510 ponuđenih vozila, prodala 363 automobila, i ostvarila prihod od 115.824.905,16 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: