Promena na čelu kompanije SBB

Kompanija SBB dobila je novog generalnog direktora – Gorana Vasića, koji je na tu poziciju došao sa mesta izvršnog direktora korporativnog razvoja Telenora.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.06.2015.

15:23

Default images
Foto: Freeimages

Kako je saopštila ta kompanija, Vasić je na toj poziciji zamenio Dragicu Pilipović Čefi.

Pilipović Čefi je, posle pet godina na čelu SBB-a, prezela dužnost potpredsednice korporativnih poslova Junajted grupe (United Grupe), u čijem je sastavu SBB.

Kompanija SBB je najveći operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji, a od 2012. i operator fiksne telefonije. Najznačajniji je operator satelitske televizije u regionu, prisutan u šest zemalja sa svojom Total TV platformom, navodi se na sajtu SBB-a.

SBB je oktobra 2013. godine preuzela američka kompanija Kolberg Kravis Roberts (KKR) od investicionog fonda Mid Jurop partners.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: