“Knez Petrol”: Imamo sve papire

Vlasnik naftne kompanije “Knez Petrol” Srđan Knežević rekao je da nije tačno da im je oduzeta dozvola za rad kako su objavili pojedini mediji.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 28.05.2015.

10:05

Default images
Foto: Freeimages.com

Knežević tvrdi da je kompanija otklonila sve nedostatke i da nemaju problema sa papirologijom.

Prema pisanju jučerašnjeg Blica, “Knez Petrolu” je privremeno oduzeta dozvola za rad zbog navodnih tehničkih problema u skladištima.

“Tačno je da je “Knez petrolu” oduzeta licenca za promet naftom i naftnim derivatima a predmet se nalazi u Ministarstvu rudarstva i energetike po žalbi ove kompanije. Konačno rešenje će se znati po prijemu drugostepene odluke a do tada je zabranjeno obavljanje delatnosti za koju je oduzeta licenca. Agencija je ovako postupila po predlogu Tržišne inspekcije jer nisu bili ispunjeni minimalni uslovi. Da li su se oni u međuvremenu ispunili znaće se po dostavi drugostepene opdluke” piše u odgovoru Blicu iz Agencije za energetiku .

Vlasnik “Knez petrola” Srđan Knežević tvrdi da to nije tačno.

“Mi imamamo sve papire za rad. Licenca nam nije oduzeta i mi smo sve nedostatke otklonili. Kažem vam da smo sve nedostatke otklonili oko slkladišta, uključujući i onog u Ponikvama, za koje ste me već zvali”, rekao je Knežević za Blic.

I Večernje novosti danas pišu sva skladiša “Knez Petrola” ispunjavaju tehničke uslove, kako bezbedonosne, tako i tržišne, kao i ekološke.

List se poziva i na zvanični sajt Agencije za energetiku (www.aers.rs) na kojem stoji da "Knez petrol" ima važeću licencu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: