Telenor START letnja praksa

Bilo da završavate fakultet ili je diploma već u vašim rukama, ubrzo ćete, nakon kraćeg predaha, krenuti u potragu za poslom.

Srbija

Izvor: PR ÈLANAK

Utorak, 26.05.2015.

08:04

Default images

Naravno, odmah po ulasku u svet zaposlenih shvatate da poslodavci traže mlade stručnjake sa iskustvom. Ukoliko do sada niste imali priliku da steknete radno iskustvo, Telenor START letnja praksa je prava stvar za vas.

U želji da pomogne mladima, Telenor će studentima završnih godina osnovnih ili master studija svih fakulteta univerziteta u Srbiji i diplomcima bez radnog iskustva pružiti priliku da svoja teorijska znanja stečena tokom studija najzad i primene.
Foto: Telenor
Svaki praktikant dobiće priliku da, uz podršku mentora, radi na projektima kompanije, kao i da tokom pažljivo odabranih treninga razvija veštine koje su u današnjem poslovnom svetu neophodne. U različitim sektorima kompanije, koji se bave naprednim digitalnim servisima, bankarskim uslugama i brigom o korisnicima, radiće na realnim projektima čija je osnovna tema digitalizacija.

Nakon završetka jednomesečne prakse, dvanaestoro polaznika će predstavnicima Telenora prezentovati rezultate svojih projekata i znanja koja su kao praktikanti stekli. Četvoro najboljih dobiće priliku da nastavi profesionalni razvoj u okviru Telenorove jednogodišnje senior prakse.
Foto: Telenor
Za Telenor START letnju praksu možete da se prijavite najkasnije do 29. maja u 17 časova. Potrebno je da na imejl adresu summer.internship@telenor.rs pošaljete: radnu biografiju, motivaciono pismo i video-snimak u trajanju od tri minuta na temu „The world goes digital“. Potrudite se da na snimku na što kreativniji i interesantniji način objasnite kako vidite svoju ulogu u digitalizaciji srpskog društva.

Iskoristite priliku, prijavite se na Telenor START letnju praksu i provedite mesec dana u Telenoru radeći na uzbudljivim projektima!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: