Vi se smejte, ja ću praviti vodopad

Predsednik jagodinskog parlamenta Dragan Marković-Palma najavio je da će između 5. i 8. juna u gradu biti otvoren veštački vodopad, kao nova turistička ponuda.

Srbija

Izvor: Tanjug

Subota, 23.05.2015.

12:01

Default images
Foto: Beta

Marković je za TV Pink rekao da se moraju osmisliti novi sadržaji kako bi se turisti privukli.

"Došao sam na ideju da napravimo veštački vodopad koji nigde nisam video. Ja sam predlagač te ideje, dao sam vizuelno rešenje. Biće širok 12 metara, sedam metara će biti visina vodopada, gde će voda padati u bazen, sedam metara će ići ka vrhu, znači ukupno 14 metara vodene mreže", objasnio je Marković.

Marković je rekao da ga kritike i podsmesi, kojih je bilo kada je otvarao fontanu u tom gradu, neće omesti da osmišljava nove projekte, a u cilju privlačenja turista.

"Napravio sam fontanu u Jagodini i svi su mi se smejali, ali to me neće zaustaviti u novim projektima. Dnevno između 1.300 i 2.000 đaka dolaze na ekskurzije u Jagodinu", rekao je Marković.

Dodao je i da u Srbiji ima dosta primera gde se samo kritikuje, a pritom ništa ne predlaže, kao što je projekat "Beograd na vodi".

Marković je istakao da je to veliki projekat, koji će uposliti mnogo ljudi i od koga će živeti cela Srbija, a koji će poboljšati turističku ponudu Srbije, zbog čega, kako smatra, nema mesta kritikama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: