Direktan let ka Njujorku do 2016.

Srbija će sa SAD potpisati sporazum o direktnim letovima u narednih nekoliko nedelja, a letovi bi trebalo da budu uspostavljeni do kraja godine.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 28.04.2015.

15:13

Default images
Foto: Thinkstock.com

"Naša želja je da to uradimo do kraja godine, ali ako bude i u prvom kvartalu sledeće godine, to je ozbiljan iskorak", rekla je potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je rekla da je za sada u planu jedna destinacija - Njujork, ali da će se u narednom periodu razmatrati i letovi za druge gradove.

Ona je podsetila da je Vlada Srbije usaglasila i usvojila sporazum sa Vladom SAD i da je sada samo pitanje trenutka kada će on biti potpisani između dve zemlje dodajući da je to stvar protokola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: