Vučić: BG na vodi zaposliće ljude

Zahvaljujući projektu Beograd na vodi biće zaposleno desetine hiljada ljudi, poručio je danas premijer Alekasndar Vučić.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 26.04.2015.

16:59

Default images
Foto: Tanjug

"Veliki gradovi i velike zemlje izgrađeni su na velikim snovima čija je veličina deo ljudi zastrašivala. Zahvaljujući projektu Beograd na vodi uposlićemo desetine hiljada ljudi, obezbediti rast građevine i tercijalnog sektora, ovo će biti najlepši deo grada i Srbije i time ćemo se svi ponositi", poručio je Vučić u pisanoj izjavi nakon potpisivanja Ugovora za projekat Beograd na vodi.

Kako je navedeno u saopštenju kompanije Eagle Hills, koja je potpisala Ugovor sa Vladom Srbije o izgradnji projekta Beograd na vodi, taj sporazum označava zvaničan početak projekta, spektakularnog gradskog središta duž reke Save.

Investitor je kompanija za privatne investicije sa sedištem u Abu Dabiju, Eagle Hills, uz podršku Vlade Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: