Muka Čačana put i infrastruktura

Građani Čačka razgovarali su sa potpredsednicom vlade i ministarkom građevine, saobraćaja Zoranom Mihajlović o problemu u vezi infrastrukture i lokalnih puteva.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 25.04.2015.

15:46

Default images
Foto: Thinkstock.com

Čačani su se žalili i na probleme u vezi sa sanacijom saobraćajnica oštećenih u poplavama, ispričala je Mihajlovićeva novinarima.

"Deo pitanja je bio u vezi sa dobijanjem građevinskih dozvola. Stekla sam utisak da je u odnosu na druge gradove u Čačku manje problema", navela Mihajlovićeva i dodala da uzrok problema leži u nedovoljnom broju inspektora.

"Neki predmeti su rešavani na licu mesta, a što se tiče drugih, građani će dobiti odgovor za sedam do deset dana, jer zadiru u posao u ministarstvu", kaže ministarka.

Mihajlović je dodala da će nastaviti da obilazi gradove i razgovara sa njihovim žiteljima, jer je, kako ja podvukla, neophodno da ih neko čuje.

"Važno je da budu saslušani, pa makar i ne bilo u mojoj nadležnosti. Mi smo se obavezali da kontaktiramo druga ministarstva kako bi ljudi dobili odgovor, makar i negativan", zaključila je Mihjlović.

Gradonačelnik Čačka Vojislav Ilić je izrazio zadovoljstvo što je ministarka sa saradnicima razgovarala sa građanima i istakao da je lokalna samouprava spremna da pomogne u rešavanju svih problema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: