"Možda nam šeik pokloni helikopter"

Premijer Aleksandar Vučić rekao je da se nada da će lovačka avijacija uskoro imati najveći broj ispravnih aviona u poslednjim godinama.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 18.04.2015.

15:04

Default images
Foto: Tanjug, arhiva

On je najavio i da će broj ispravnih i novih helikoptera za policiju biti značajno povećan.

Podsetivši da je vlada odlučila da se 600 miliona dinara uloži u kupovinu dva helikoptera za Vojsku, on je rekao da će se za pomoć obratiti i šeiku Muhamedu.

"Ne kažem, niti imam garancije, da ćemo da dobijemo to, ali ću ga zamoliti da nam pomogne u nabavci ili da nam pokloni jedan ili dva policijska helikoptera, što bi bilo od izuzetnog značaja", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

10 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: