"Elid" niko neće da kupi

"Elid" iz Donjeg Dušnika kod Gadžinog Han, jedno od nekada najuspešnijih preduzeća na jugu Srbije nije prodato ni na trećoj po redu licitaciji.

Srbija

Izvor: Jugmedia.info

Nedelja, 29.03.2015.

12:45

Default images

Licitacija nije održana jer se u rokovima koji su određeni oglasom o prodaji niko od zainteresovanih nije prijavio za učešće na javnom nadmetanju.

Stečajni upravnik ovog preduzeća već je zakazao novu licitaciju za 27. april, sa početnom cenom od 54,9 miliona dinara, što je za oko 10 miliona manje u odnosu na početnu cenu na prethodnoj, trećoj licitaciji.

Početna cena na prvoj licitaciji iznosila je nešto više od 100 miliona dinara.

Kao i u prethodna tri nadmetanja i ovoga puta oglašena je prodaja celokupne "Elidove" imovine.

Prodaje se 14 fabričkih objekata – pogona, poslovnih zgrada i magacina, ukupne površine 13.708 kvadrata, kao i oprema, alati, vozila, i kompletne zalihe repromaterijala i gotovih proizvoda.

Na spisku za prodaju nalazi se i građevinsko zemljište površine 7,34 hektara, i stambeno-poslovna zgrada od 743 kvadratna metra u kojoj se nalazi osam stanova, prodavnica i magacin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

1 d

Podeli: