Sajam zapošljavanja u Belexpocentru

Dvodnevni sajam zapošljavanja TOP JOB biće održan 1. i 2. aprila u Belexpocentru.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 29.03.2015.

09:55

Default images
Foto: Freeimages.com

Na šestom po redu TOP JOB sajmu zapošljavanja kompanije će predstavljati svoje otvorene pozicije za zaposlenje ili prakse.

Kompanije učesnice su Ernst & Young, Sitel, Delhaize Serbia, Zepter International, PriceWaterHouseCoopers, Generali osiguranje, FCA Srbija, Tigar Tyers, Heineken, Groundlink, Trizma, Adečo, Tarkett, Ball Packaging Europe i Cooper Tyer.

Takodje, učestvovaće i komapnije NO-NO club, Djak sport, Wiener Städtisće osiguranje, Elektromreža Srbije, Carlsberg, Kompanija Knjaz Miloš, Raiffaisen banka i Fly Fly Academy.

Kako se navodi, u okviru sajma biće održana i HR konferencija na kojoj će postioci moći da se informišu o pojedinim kompanijama, saznaju kako kandidati da se bolje pripreme za intervju za posao ili da čuju o dodatnim mogućnostima za poslovno obrazovanje.

Ulaz na sajam je slobodan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: