Kraj trke za Železaru

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će odluka o tome ko će upravljati smederevskom "Železarom" biti doneta na sednici Vlade u utorak.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.03.2015.

18:30

Default images
Foto: Tanjug

"Posle podne će biti doneta odluka privatizacionog savetnika, o kojoj će raspravljati komisija Agencije za privatizaciju, nakon čega će zasedati Vlada i doneti zaključak, a u roku od tri dana biće potpisan ugovor", rekao je Vučić novinarima nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke, čiji je on lider.

Vučić je kazao da veruje da će sednica Vlade biti održana u 19 ili 20 sati, a da će u subotu ili nedelju on obići radnike "Železare".

Premijer je dodao da će sve do 27. aprila biti "mnogo zanimljivih događaja i da Vlada Srbije "svaki dan ima odluku za odlukom".

"Očekujem da se do 27. (aprila) završe i Azotara, i FAP i 'Teniz', i mnoge druge stvari koje su za Srbiju važne", naglasio je on.

Aleksandar Vučić izjavio je danas da stoji uz ministra odbrane Bratislava Gašića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

"Vidim hajku protiv ga Gašića i Lončara, koji su hteli da spasu jedno dete. Ja preuzimam odgovornost. Da su me pitali, a nisu, ja bih rekao - spasite dete. Gašića i Lončara neću da dam", rekao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

121 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: