Er Srbija nagrađuje lojalne putnike

Nacionalna avio-kompanija Er Srbije počinje promotivnu kampanju programa Er Srbija- Etihad gest, čime će redovni putnici imati pravo na posebne pogodnosti.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 28.02.2015.

16:55

Default images
Foto: Beta

Promotivne aktivnosti počinju 1. marta i traju do 15. marta 2015. godine i zajednički su program lojalnosti za česte putnike avio-kompanija Etihad ervejz, Er Srbija, Er Sejšeli i Etihad ridženel.

Putnici, koji se tokom ovog perioda budu prijavili za članstvo u programu Er Srbija Etihad gest, imaće pravo na posebne pogodnosti, među kojima su i dodatne bonus milje na letovima Er Srbije.

Specijalne promotivne aktivnosti će se odvijati kod šaltera za prijavljivanje na let na Međunarodnom aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu i u avionima Er Srbije, na svim letovima, tokom kojih će putnici moći da dobiju više informacija o ovom programu, pogodnostima koje nudi, kao i o važećoj promotivnoj ponudi.

Kao dodatan podsticaj, tokom promotivnog perioda, novi članovi programa Etihad gest će, u znak dobrodošlice, dobiti dodatne bonus milje, koje će biti zabeležene na njihovom Etihad gest računu prilikom prijavljivanja na let.

Putnici u Ekonomskoj klasi će dobiti 1.500 bonus milja, dok će putnici u Biznis klasi dobiti 3.000 bonus milja, što je višestruko veći iznos od standardnih 500 bonus milja koje se dobijaju prilikom učlanjenja u program.

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić je rekao da je jedna od ključnih oblasti na koje će se Er Srbija usredsrediti tokom 2015. godine je unapređenje svih aspekata iskustva gostiju.

"Kao podršku toj težnji, sprovodimo ovu promociju kako bismo naglasili brojne prednosti i pogodnosti koje nudi Er Srbija Etihad gest, program lojalnosti koji dobija brojna priznanja širom sveta, i nameravamo da to postignemo tako što ćemo ga učiniti dostupnijim što većem broju naših putnika, naročito u Srbiji", rekao je Kondić.

"Tokom trajanja promotivnih aktivnosti, u prilici smo da novim članovima ponudimo dodatne pogodnosti prilikom učlanjivanja i da im pružimo mogućnost da razmene svoje milje za putovanja ka brojnim atraktivnim destinacijama", dodao je on.

U promotivnom periodu, članovi programa Etihad Guest će moći da razmene svoje milje za bonus letove sa Er Srbijom.

Na primer, 4.550 milja se može razmeniti za bonus kartu u jednom pravcu ka sledećim destinacijama: Rim, Prag, Solun, Beč, Budimpešta, Varna, Bukurešt, Dubrovnik, Skoplje, Sofija, Split, Banja Luka, Tivat, Podgorica, Sarajevo, Ljubljana, Zagreb.

Osim ovih promotivnih aktivnosti, Er Srbija će raditi na proširenju kruga partnera u Srbiji izvan sektora avijacije kako bi u program uključila hotele, agencije za iznajmljivanje automobila, restorane i prodavnice, čime bi pružila cenjenim članovima programa Er Srbija Etihad gest veći izbor i značajnije pogodnosti u njihovom neposrednom okruženju.

Etihad Guest, nagrađivani program lojalnosti koji obuhvata više aviokompanija - Etihad ervejz, Er Srbiju, Er Sejšele i Etihad ridženel, pokrenut je u avgustu 2006. i ubrzo je postao jedan od najbrže rastućih i najinovativnijih programa lojalnosti u avio-industriji.

Program ima preko 2,8 miliona članova i pruža mogućnost sakupljanja Etihad Guest milja na letovima više od 40 partnera aviokompanije, kao što su Erberlin, Virdžin Australija, Alitalija i Džet ervejz.

Članovi programa takođe mogu da iskoriste milje kod globalnih partnera za hotelski smeštaj, iznajmljivanje automobila, u maloprodaji i uz finansijske proizvode, a zatim i za kupovinu karata na preko 3.000 linija i za kupovinu na hiljade proizvoda u Etihad Guest "Reward Shop" onlajn prodavnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: