Gradnja BG na vodi - u septembru

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i ambasador UAE, Džuma Rašid Al-Daherij očekuju da će gradnja prvih objekata projekta Beograd na vodi početi već u septembru.

Srbija

Izvor: Tanjug

Sreda, 11.02.2015.

15:12

Default images
Foto: Tanjug

Ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata je izrazio zahvalnost upravi Grada Beograda na njihovoj velikoj pomoći da se savladaju početne teškoće pri realizaciji ovog projekta, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata je izrazio zadovoljstvo što se svi zajednički poslovni projekti koje sprovode dve zemlje odvijaju po planu.

On je istakao je ogromno zadovoljstvo očekivanom zvaničnom posetom predsednika Nikolića Ujedinjenim Arapskim Emiratima tokom ove godine, za koje njegova zemlja već sada vrši ozbiljne pripreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

140 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: