IKEA i "Lidl" stižu na Voždovac

Predsednik Opštine Voždovac Aleksandar Savić je najavio da će tokom sledeće godine u toj opštini biti otvoreni IKEA i "Lidl".

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 01.02.2015.

11:15

Default images
Foto: Beta/AP

On je najavio i nove investicije - od novih naselja do infrastrukture, prenosi "Studio B".

Savić je podsetio da je veliki broj ulica asfaltiran, postavljani su novi trotoari, autobuska stajališta, pasarele i semafori.

Takođe, predsednik opštine najavio je da će kineski investitor graditi naselje "Vila Banjica".

"Čang Sing Mo investiraće u Jajincima, u naselju Rasadnik, u izgradnju stambenog bloka sa školom, vrtićem, crkvom, trgovima i drugim sadržajima. Stambeni blok pod nazivom "Vila Banjica" biće površine oko 260.000 m2", rekao je Savić, prenosi sajt GO Voždovac.

IKEA će na Voždovcu uskoro pokrenuti svoj projekat vredan 65 miliona evra, dok će "Lidl" otvoriti prodajni objekat na Trošarini, zbog čega se izmešta benzinska pumpa, preneo je "Studio B".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: