7 načina da preživite grozan posao

Kako bi podstakla zaposlene nezadovoljne svojim poslom da iste promene, kompanija Infostud napravila je šaljivu kampanju za preživljavanje groznog posla.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 27.01.2015.

14:52

Default images
Foto: Infostud

Za sve one kojima odlazak na posao predstavlja najgoru noćnu moru, vreme na radnom mestu izgleda kao večnost , a dosada opasno preti da ih ubije, napravljen je set za preživljavanje mrskog posla u sklopu kampanje Kako preživeti grozan posao ili pronaći bolji.

Set čine korisni rekviziti:
Foto: Infostud
• Veštačke oči koje se lepe na kapke tako da se nesmetano može uživati u snu i bez remećenja REM faze tokom radnog vremena, a osim toga služi i kao odlična zaštita od zračenja LCD monitora

• Kalendar sa dezorganajzerom u kome su označeni samo petak, subota i nedelja

• Šuriken vizit karte za gađanje meta u pokretu
Foto: Infostud
• Detaljno uputstvo za pravljenje samostrela od sitnog kancelarijskog inventara i potreban materijal

• Sveska žvrljara za dosadne sastanke
Foto: Infostud
• Uputstvo za savijanje aviončića od poslovne dokumentacije za brzi protok informacija u okviru kampanje

• Tekst otkaza Podsticaj za kampanju i pravljenje ovog seta su bili rezultati istraživanja na uzorku od 7.600 ispitanika na sajtu Poslovi.infostud.com koji su pokazali da 70 odsto anketiranih razmišlja o promeni posla.

Cilj kampanje je da podstakne ljude na razmišljanje da li ih posao koji rade ispunjava, da li na njemu ostvaruju svoje ambicije i da li ih čini zadovoljnima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: