SBB kupuje i srpski EUnet

Komisija za zaštitu konkurencije odobrila je Srpskoj kablovskoj mreži kupovinu 99,27 odsto udela u Društvu za razvoj i izgradnju informacionih sistema EUnet.

Srbija

Izvor: Beta

Utorak, 20.01.2015.

12:46

Default images

Komisija je ocenila da preuzimanje EUneta ne dovodi do narušavanja konkurencije, ili stvaranja i jačanja dominantne tržišne pozicije njenih učesnika.

Društvo SBB je telekomunikacioni operater, koji pretežno funkcioniše kao operater digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta u Srbiji.

EUnet je prvi provajder usluga povezivanja na internet u Srbiji i Crnoj Gori, koji danas pre svega pruža usluge internet hostinga - tradicionalne hosting pakete (domeni, web, mail, online trgovina), napredne cloud bazirane servise i rešenja, data centar usluge (kolakacija, zakup namenskih servera), kao i VoIP usluge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: