Niče novi tržni centar, sad u Borči

Beograd će do 2017. godine, ako sve bude po planu, biti bogatiji za čak šest tržnih centara, pišu Večernje novosti.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 25.12.2014.

10:16

Default images

Uveliko se grade novi tržni centri, a u godini pred nama očekuje se i otvaranje gradilišta u Borči, gde će navodno biti izgrađen moderan tržni centar od 15.000 kvadrata.

Na samo tri kilometra od silazne petlje Pupinovog mosta, meštani leve strane Dunava do leta 2016. godine mogli bi da dobiju novi poslovni objekat. On će biti stacioniran kod naselja Sivi dom u Borči, iako sada na ovoj lokaciji još nema nikakvih naznaka toga da bi u februaru na njoj moglo osvanuti gradilište.

Prema nezvaničnim saznanjima, novi tržni centar biće u vlasništvu Petra Matića, vlasnika šoping centra "Ušće“, a ceo projekat koštaće desetak milona evra. Prostiraće se na jednom nivou, bez spratova i podzemnih garaža, ali će za parking biti rezervisan veliki prostor oko samog objekta.

Poslednjih godina žestoko se radilo na izgradnji nekoliko ovakvih poslovnih centara u našem gradu. Već u narednoj godini moći će da se kupuje na dve nove adrese.

Već u aprilu novi tržni centar "One“ u Zemunu otvoriće vrata svojim kupcima, a do kraja godine biće gotov i objekat tržnog centra "Aviv park Zvezdara“. Sadržinski biće gotovo isti kao onaj u okruženju - osim supermarketa i maloprodajnih lokala, imaće i dosta uređenih zelenih površina i pratećih sadržaja za celu porodicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Norvežani beže u Švajcarsku

Oštro povećanje poreza na bogatstvo i dividende od strane norveške vlade orijentisane na levo, podstaklo je desetine bogataša nordijske nacije da se presele.

12:07

21.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

14 h

Podeli: