Odbor o rebalansu i budžetu

Odbora za finansije sutra će razmotritien Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu koji je podnela Vlada Srbije.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 21.12.2014.

11:51

Default images

Druga tačka dnevnog reda je razmatranje Predloga zakona o budžetu Republike Srbije za 2015. godinu.

Odbor će razmatrati i Predlog odluke o davanju saglasnosti na finansijski plan Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika za 2015. godinu, koji je podnela vlada u načelu, saopšteno je iz Skupštine Srbije.

Sledeća tačka se odnosi na razmatranje Predloga zakona o preuzimanju obaveza privrednog društva Er Srbija prema pravnim i fizičkim licima po osnovu izvršenih usluga i isporučenih roba i pretvaranju tih obaveza u javni dug Republike Srbije, koji je podnela Vlada 16. decembra 2014. godine.

Biće razmatran i Predlog zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist OTP banka Srbija a.d. Novi Sad, Banka intesa a.d. Beograd, NBG Bank Malta LTD, "AIK Banka“ a.d. Niš i Unikredit banke Srbija a.d. Beograd, po zaduženju javnog preduzeća "Srbijagas“ Novi Sad, koji je podnela vlada.

Planirano je i razmatranje Predloga zakona o potvrdjivanju Ugovora o garanciji za kreditnu liniju za Agenciju za osiguranje depozita izmedju Republike Srbije i Evropske banke za obnovu i razvoj, koji je podnela vlada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: