Vlaisavljević:Pomoći ćemo Nišlijama

Predstavnici banjalučkog i niškog aerodroma posetili su Aerodrom "Nikola Tesla" i tom prilikom je najavljeno da će biti unapređena saradnja tih vazdušnih luka.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 19.12.2014.

15:27

Default images

Oni su se prilikom obilaska svih segmenata operativnog poslovanja upoznali sa tehnologijom rada, kao i planovima budućeg ubrzanog razvoja beogradskog aerodroma.

"Kolegama iz Banjaluke i Niša pokazali smo kako funkcionišu naše operativne službe, a pre svega zimska, koja je među najboljima u Evropi. Prijateljskim aerodromima u okruženju želimo da pomognemo i sa njima ostvarimo još bolju saradnju", rekao je v.d. generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević.

Direktor aerodroma u Banjaluci Miroslav Janjić je rekao da je beogradski aerodrom uspeo da postigne impresivne rezultate, ne samo u okruženju, već i na širem prostoru Evrope.

"Došli smo da se upoznamo sa tehnologijom i iskustvima beogradskih kolega", kazao je on.

V.d. direktora Aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu Vladica Đurđanović kazao je da beogradski aerodrom već godinama pomaže niškom i izrazio nadu da uspešna saradnja biti nastavljena.

Gosti iz Banjaluke i Niša su, pored zimskog štaba, službe zaduženih za prihvat i otpremu vazduhoplova i putnika, mogli da vide i simulaciju vatrogasne vežbe gašenja požara na najnovijem vatrenom zidu, saopštio je Aerodrom "Nikola Tesla".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: