Forbs stiže u Srbiju u martu 2015.

Izdanje magazina "Forbs", najuticajnije poslovnog medija u svetu, počeće da izlazi u Srbiji marta 2015. godine, najavila je Izdavačka kuća Atika medija SRB.

Srbija

Izvor: Beta

Četvrtak, 18.12.2014.

16:14

Default images

"Forbs Srbija", kao 37. internacionalno izdanje američkog magazina, štampaće se u tiražu od 10.000 primeraka, a predviđeno je deset izdanja godišnje, uključujući i dvobroje jul-avgust i januar-februar.

Iz Atika medije kažu da će izdanje "Forbsa" u Srbiji poslovnim ljudima u regionu omogućiti jedinstven pristup širokom spektru informacija o ekonomskim pokazateljima, politici, zabavi, tehnologiji, kulturi, biznisu i stilu.

"Forbs Srbija" će organizovati konferencije i forume o najbitnijim temama i trendovima, i događaje prilagođeni potrebama poslovnih klijenata, navodi se u saopstenju.
"Forbs" ima istoriju od 97 godina tokom kojih su na njegovim naslovnim stranama bili neki od najuticajnijih ljudi.

Taj magazin čita više od šest miliona ljudi u svetu, a njegove liste najuspešnijih poslovnih ljudi, uticajnih ličnosti i zemalja pogodnih za biznis su često citirane u drugim relevantnim svetskim medijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

18 h

Podeli: