Gde još može da se "utegne kaiš"?

Vada Srbije razmatrala je mogućnosti ušteda u republičkom budžetu za narednu godinu.

Srbija

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 27.11.2014.

16:16

Default images

Kako je ocenjeno u Vladi, sva ministarstva uštedama u budžetu treba da obezbede stabilno funkcionisanje sistema i osnovu za ekonomski razvoj zemlje.

Međunarodni monetarni fond podržava posvećenost Vlade Srbije reformama, nastojanja da obezbedi fiskalnu konsolidaciju i izgradi osnovu za stabilizovanje ekonomije, ocenio je stalni predstavnik Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji Daehaeng Kim, koji je prisustvovao današnjoj sednici Vlade, navodi se u saopštenju Kancelarije za saradnju sa medijima.

Vlada je na sednici usvojila i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji čijom primenom će biti unapređena pravna sigurnost i transparentnost i uvesti pojednostavljene i efikasnije procedure u ovoj oblasti, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: