Naš softver za parking ima kupca

Azerbejdžan je zainteresovan za kupovinu beogradskog softvera za naplatu i kontrolu parkiranja, pišu Novosti.

Srbija

Izvor: Novosti

Sreda, 26.11.2014.

17:55

Default images

JKP „Parking servis“ predstavilo je u Starom dvoru svoje ambiciozne projekte izgradnje podzemnih garaža, marine „Ada Ciganlija“ kao i softver za naplatu i kontrolu parkiranja putem SMS.

Od ove godine naplatu parkiranja putem SMS rade srpske firme umesto hrvatskih, a mi smo vlasnici softvera koji nudimo na prodaju. Izaći ćemo sa njim na tržište - kazao je direktor „Parking servisa“ Andrija Čupković.

"O tome smo već razgovarali sa ambasadorom Azerbejdžana koji je veoma zainteresovan da kupi naš softver. Oni planiraju da ga primene u svojim gradovima, a ponudićemo ga i drugim zainteresovanim lokalnim saomoupravama i državama".

Inače, Generalni urbanistički plan Beograda i Plan regulacije mreže javnih garaža predviđaju više od 50 lokacija za izgradnju podzemnih garaža. Prve četiri planirane su kod Đeram pijace, Narodne biblioteke, Studenskog trga i ispod Kosovske ulice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: