Trolejbuse sele sa Studentskog trga

Autobusko-trolejbusko stajalište Studentski trg biće preseljeno niže ka Dorćolu, u Dunavsku ulicu, gde će biti izgrađen novi terminal.

Srbija

Izvor: Novosti

Sreda, 26.11.2014.

12:39

Default images

Novi terminal će objediniti još tri postojeća - Dorćol SRC "25. maj“, Dorćol Dunavska i Trg republike, stoji u Nacrtu plana detaljne regulacije ovog područja koji je predstavljen u zgradi Gradske uprave, a koji Beograđani mogu da pogledaju do 24. decembra.

Nove početne stanice trebalo bi da dobije više od 15 autobuskih i trolejbuskih linija, koje bi se slivale iz dva pravca - Ulice Tadeuša Košćuška i Dobračine. Ono što je posebno interesantno, trolejbuska mreža bi bila izgrađena i u Gundulićevom vencu i Venizelosovoj.

Terminal Dunavska prostirao bi se na površini od 20.000 kvadrata, a moguće je da će doći i do promena trasa pojedinih linija gradskog javnog prevoza. Foto:Dejan Jovanović/Flickr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Puca prijateljstvo: Kina okreće leđa Rusiji?

Kineski izvoz u Rusiju opao je u martu, prvi put od sredine 2022. godine, zbog sve većih pretnji Vašingtona da će uvesti sankcije Pekingu ako kineski izvozni proizvodi pomognu Moskvi u ratu protiv Ukrajine.

8:11

18.4.2024.

1 d

Podeli: