Nagrada Infostana - popust od 1%

Sve redovne platiše Infostana, koji su od majskog računa redovno plaćali račune za komunalije, dobiće dodatni procentni poen popusta za novembarski račun.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 25.11.2014.

13:02

Default images

Sa dodatnim popustom, ukupan popust redovnim platišama iznosiće šest odsto, a u skladu sa preporukama Gradske uprave, dobilo ga je oko 160.000 korisnika koji su u proteklih šest meseci plaćali račune do polovine meseca, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Popust od šest odsto će se obračunavati redovnim platišama i pri izdavanju narednih računa, sve dok budu izmirivali svoje obaveze do polovine meseca.

Za sve korisnike koji u narednih šest meseci budu plaćali račune sa obračunatih šest odsto popusta do 15. u mesecu, JKP "Infostan" će obezbediti dodatnih jedan odsto popusta, u ukupnom iznosu od sedam procenata, koji će se potom, od maja naredne godine obračunavati sve dok korisnik plaća potrošene obaveze do polovine meseca.

Pored popusta od šest odsto, JKP "Infostan" će na novembarskom računu unapred obračunati pet odsto popusta za oko 140. 000 redovnih platiša koji plaćaju na vreme svoje račune, ali koji nisu od maja svakog meseca koristili popust pri plaćanju.

Priliku na umanjeno plaćanje na novembarskoj uplatnici po osnovu popusta od pet i šest odsto ukupno će ostvariti oko 300.000 redovnih platiša.

Infostan je podsetio da se njihov račun plaća bez provizije u poslovnicama Pošte Srbije i na šalterima vodeće 23 poslovne banke na teritoriji Beograda, što takođe doprinosi uštedi korisnika pri plaćanju računa.

Ovo javno komunalno preduzeće svojim redovnim platišama pored popusta obezbeđuje i brojne popuste i beneficije na različite sportske, kulturne i edukativne programe, o čemu se mogu informisati na sajtu preduzeća u delu Kutak za redovne platiše, navedeno je u saopštenju.

Sve pogodnosti se ostvaruju sa poslednjim računom Infostana na kome je naznačeno "Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: