Nikolić u UAE, Formula 1 i ulaganja

Predsednik Tomislav Nikolić iskoristio je poziv šeika Bin Zajeda da zajedno posmatraju trku Formule 1 za razgovore o zajedničkim projektima Srbije i UAE.

Srbija

Izvor: Tanjug

Nedelja, 23.11.2014.

16:17

Default images

Kako je saopštila pres služba predsednika, razgovaralo se o novim ulaganjima u domaću privredu i poboljšanju uslova života za naše građane.

Bin Zajed je tokom razgovora posebno naglasio da je odličan lični, prijateljski odnos koji ima sa predsednikom Nikolićem garancija unapređenja bilateralne saradnje, naročito na polju ekonomije i investicija, saopšteno je.

Predsednik Nikolić boravi od danas u dvodnevnoj radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, na poziv prestolonaslednika Abu Dabija Muhameda bin Zajeda.

Predsednik se ranije susreo sa predstavnicima Energoprojekta u Emiratima, kao i sa predstavnicima domaćih kompanija, koji su izrazili želju da plasiraju više srpskih proizvoda u UAE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se "apokalipsa"

Razvoj veštačke inteligencije (AI) bi mogao da dovede do ukidanja skoro osam miliona radnih mesta u Velikoj Britaniji.

15:36

27.3.2024.

21 h

Podeli: