"Naziremo novi obris Vojvode Stepe"

Grad Beograd dobio je uveravanja od izvođača da će radovi na rekonstrukciji Ulice vojvode Stepe biti završeni do 11. jula 2015. godine kako je planirano.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 23.11.2014.

13:34

Default images

Uprave Beograda dobila je uveravanja da krajnji rok za završetak rekonstrukcije te ulice u naselju Voždovac - 11. juli 2015. godine, neće biti probijen, i da će kompanija "Ratko Mitrović", koja je izvođač, posao završiti u predviđenom roku.

Kašnjenja u prvoj fazi radova, kako je izvođač preneo gradskim čelnicima, biće nadoknađena u narednim fazama.

"Svakodnevno smo na terenu, pratimo radove i reagujemo na svaki eventualni problem. Već se naziru obrisi nove ulice, koja će biti znatno lepša i funkcionalnija, sa novim parking prostorom i novom infrastrukturom", rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

On je pozvao građane na srpljenje jer, kako je istakao, "tako veliki građevinski poduhvat ne može da se završi za kraće vreme".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

23 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

8 h

Podeli: