Ko overi kartu, evo šta mu sledi

Ko bude redovno kupovao dopune i validirao ih prilikom svakog ulaska u autobus, tramvaj ili trolejbus, naredne godine će se i jeftinije prevoziti.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 21.11.2014.

13:05

Default images

Naime, u okviru promene tarifnog sistema i tarifne politike, iz Gradske uprave najavljuju da će prema neplatišama biti još rigorozniji, dok savesnim putnicima obećavaju - beneficije.

"Izaći ćemo sa čitavim nizom mera kako bismo nagradili one građane koji redovno plaćaju prevoz, a to će, pre svega, zavisiti od broja validacija, kao i od korišćenja samih kartica. Kada se građanin validira u sistemu je informacija da je neko koristio karticu i u tom smislu će u odnosu na broj validacija biti davani određeni popusti za sledeći mesec, za plaćanje prevoza", poručuju iz Gradske uprave. Popusti neće biti jedini novitet.

"Samo korišćenje kartice biće napravljeno tako da se prilikom overavanja skupljaju određeni bodovi, ne samo u prevozu. U planu je projekat da se napravi jedna kartica koja će se koristiti u gradskom prevozu, ali i za plaćanje komunalnih usluga. Ona bi se koristila generalno kao "beogradska kartica“ i omogućila bi da oni koji je koriste imaju određene pogodnosti.

Izradom predloga promene tarifne politike bavi se Radna grupa za stabilizaciju, konsolidaciju i unapređenje javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: