Most će rasteretiti gužvu u Pirotu

Opština Pirot i Ministarstvo privrede partnerski će finansirati izgradnju mosta na saobraćajnom prstenu oko Pirota, čija je vrednost 122 miliona dinara.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 19.11.2014.

10:03

Default images

Predsednik opštine Pirot Vladan Vasić je podsetio da je u ime opštine Pirot potpisao sa ministrom privrede Željkom Sertićem ugovor o izgradnji tog mosta, i precizirao da će opština u finansiranju ovog projekta učestvovati sa 68 miliona dinara, a preostali deo finansiraće država.

Izabran je i najpovoljniji izvođač radova - Preduzeće za puteve iz Zaječara, rekao je on, dodajući da je rok za izgradnju 180 dana.

"Verujem da ćemo sredinom naredne godine dobiti novi most na saobraćajnom prstenu oko Pirota sa pristupnim saobraćajnicama, što će značajno rasteretiti saobraćaj u centru grada i samim tim povećati i bezbednost svih učesnika u saobraćaju", kazao je Vasić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: