"Ko plaća BG prevoz dobiće nagradu"

Menadžer Beograda Goran Vesić poručio je da će Beograd primeniti iskustva britanske kompanije "Masterkard" u naplati karata u gradskom prevozu.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 13.11.2014.

15:55

Default images

"Masterkard ima ogromno iskustvo radeći u najvećim svetskim gradovima u kreiranju programa u okviru kojeg oni koji plaćaju karte u gradskom prevozu dobijaju dodatne popuste i benefite", istakao je Vesić.

"Pokušaćemo da primeno neka od ovih iskustava jer osim što ćemo i u narednim mesecima pojačavati kontrole za one koji ne plaćaju karte želimo da nagradimo one građane koji plaćaju prevoz", istakao je Vesić.

Vesić, koji sa delegacijom gradske uprave boravi u Londonu sastao se danas sa direktorom "Masterkard" za centralnu i istočnu Evropu Karlosom Enrikeom.

Tema razgovora, kako se navodi u saopštenju Gradske uprave, bila su iskustva te kompanije u naplati javnog prevoza s obzirom na to da firma "Masterkard" učestvuje u tiketingu javnog prevoza u više od 70 gradova u svetu, medju kojima su Njujork, Toronto, Denver, Portland, San Francisko, Dalas, Hjuston, Čikago, Atlanta, London, Moskva, Sankt Peterburg, Bukurešt, Istanbul, Cirih, Milano, Johanesburg, Sidnej i Seul.

U Delegaciji su još i pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević, gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović i direktor Direkcije za javni prevoz Uglješa Mitrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

18 h

Podeli: