Svaki sedmi u reprogramu Infostana

Gradski menadžer Goran Vesić rekao je da je reprogram duga "Infostana" jedan od najuspešnijih do sada.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 29.10.2014.

10:07

Default images

Vesić je naveo da očekuje da će u naredna tri dana gradska skupština inkasirati još oko 100 miliona dinara.

"Mogućnost da dug odmah plati izabralo je 4.309 korisnika i na osnovu toga Skupština grada je inkasirala 346 miliona dinara. Do sada smo od rata koje građani plaćaju inkasirali nešto više od 73 miliona dinara", rekao je Vesić gostujući u Beogradskoj hronici, a saopšteno je iz Gradske uprave.

On je dodao da je ugovor do sada potpisalo skoro 15.000 Beograđana, a u gradski budžet se slilo skoro 2,177 milijardi dinara i dodao da rok za reprogram neće biti produžen, a od sledećeg meseca oni koji redovno plaćaju račune imaće popust od šest odsto.

Milica Paunović iz "Infostana" navela je da je skoro 100.000 korisnika moglo da potpiše ugovor, jer toliko njih ima bar šest neplaćenih računa.

"Preduzeće je u skladu sa zakonskim propisima u obavezi da pokrene prinudnu naplatu u roku od godinu dana. To znači da će svi korisnici koji nisu bili u mogućnosti ili nisu želeli ove povoljne uslove da iskoriste biti predati profesionalnim izvršiteljima koji će dalje sprovoditi prinudnu naplatu", precizirala je Paunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: