Šansa za vazduhoplovne inženjere

Multinacionalna kompanija iz avioindustrije otvara kancelariju u Beogradu i u saradnji sa partnerom, kompanijom Trizma, upošljava nove ljude.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 25.10.2014.

16:03

Default images

Uz stručnjake za IT, administrativne i ekonomske poslove Kompanija planira da u skorijem roku zaposli i određeni broj vazduhoplovnih inženjera i tehničara.

Potrebne kvalifikacije podrazumevaju odlično znanje englskog jezika, poznavanje FAA/EASA regulative i završen fakultet (vazduhoplovni smer) ili srednja škola uz dodatno radno iskustvo. Poželjno je da kandidati imaju oko 5 godina radnog iskustva u vazduhoplovnoj industriji, po mogućstvu u održavanju motora.

Kompanija je prepoznata u svetu kao poželjan poslodavac koji nudi konkurentna primanja, investira u obuku zaposlenih i nudi potencijal za napredovanje.

Više informacija o konkursu možete pronaći ovde.

Zainteresovani za poziciju svoj CV mogu poslati na e-mail: aerospace@trizma.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: