Uspešan nastup naših firmi u Parizu

Srpski privrednici koji su izlagali na Međunarodnom sajmu prehrambene industrije u Parizu uspostavili su veliki broj kontatka sa potencijalnim partnerima.

Srbija

Izvor: Beta

Petak, 24.10.2014.

18:10

Default images

Privredna komora Srbije saopštila je da je 13 srpskih kompanija koje su izlagale na sajmu "SIAL 2014", uspostavilo kontakte sa dobavljačima i distributivnim lancima iz Francuske, kao i drugih članica EU i zemljama Bliskog Istoka i Afrike.

Dodaje se da su na ovogodišnjem 50. jubilarnom sajmu na nacionalnom štandu Srbije, proizvodni program predstavile kompanije Benlian Food, Bilje Borča, DTD Ribarstvo, Foodland, Fruvela, Jugprom, Master Frigo, Neoplanta, Pionir, Polimark Food Industry PFI, Venac, Yuhor i Yumis.

Međunarodni sajam hrane i prehrambenih proizvoda "SIAL 2014", trajao je od 19. do 23. oktobra, a nastup srpskih kompanija organizovala ga je PKS u saradnji sa Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA).

U saopštenju PKS-a se naglašava da su se srpske kompanije koje su izlagale na sajmu u Parizu upoznale i sa najnovijim svetskim trendovima u prehrambenoj industriji, novim proizvodima i tehnologijama i dodaje da je cilj njihovog učešća bio promocija srpske prehrambene industrije radi povećanja izvoza na tržištima
EU, frankofonskih zemalja u Africi, Rusije, Kine, Južne Koreje i Japana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: