RU: Srbija dobija trgovinski centar

U Moskvi će početkom iduće godine biti otvoren punkt srpske privrede pod nazivom Srpski trgovinski centar, najavila je Privredna komora Beograda.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 23.10.2014.

16:08

Default images

Kako se navodi, ovaj projekat zajednički će realizovati Privredna komora Srbije, Ministarstvo privrede, Ministarstvo poljoprivrede i stotinak srpskih preduzeća i privrednika, koji se prijave na javni konkurs, koji će biti uskoro raspisan.

Dodaje se da će taj centar biti svojevrsni izložbeni prostor za srpske proizvode.

U saopštenju Privredne komore Beograda se naglašava da je na današnjem sastanku posvećenom realizaciji mogućnosti koje u ovom trenutku pruža otvaranje tržišta Rusije za robu i usluge iz Srbije istaknuto da je za rusko tržište neophodan, pre svega, dobar kvalitet, ali ne i ogromne količine proizvoda na raspolaganju, kako se do sada verovalo.

"Za prosečnog ruskog potrošača veoma je bitna i cena pa u tome i srpski proizvodi moraju biti konkurentni", rečeno je na današnjem sastanku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: