Zeleno svetlo za "Aerodromi Srbije"

Vlada Srbije odobrila je danas formiranje preduzeća "Aerodromi Srbije", a na predlog Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 22.10.2014.

14:30

Default images

Vlada je zadužila Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture da obrazuje Radnu grupu od predstavnika nadležih ministarstava i ostalih relevantnih subjekata, koja će koordinirati aktivnosti neophodne za sprovođenje ovog postupka, saopštilo je resorno ministarstvo.

Vlada se takođe saglasila s predlogom Ministarstva građevinarstva da se nastave aktivnosti na realizaciji projekta izgradnje brze saobraćajnice - državnog puta IB reda broj 21 Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor) i zadužila to ministarstvo da nastavi aktivnosti na sprovođenju tog projekta, navedeno je u saopštenju.

Resorna ministarka Zorana Mihajlović izjavila je ranije da će preduzeće Aerodromi Srbije biti formirano tako što će beogradskom aerodromu biti pridruženi mali aerodromi u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: