SPS: Rad za socijalnu pomoć logičan

Uredba vlade da radno sposobni korisnici socijalne pomoći moraju to pravo ostvariti, za SPS je potpuno logična i prihvatljiva.

Srbija

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.10.2014.

15:31

Default images

"Ostaju detalji koji se moraju naknadno definisati i koji treba da daju odgovore na neka pitanja poput toga koji je to rad, koja količina i to je nešto što će u narednom vremenskom periodu biti definisano sigurno u koordinaciji sa Centrom za socijalni rad i lokalnom samoupravom", rekao je poslanik SPS Đorđe Milićević.

Prema njegovim rečima, za SPS je najvažnije da neće biti smanjenja socijalnih davanja.

"Saglasni smo svi u potpunosti da u trenucima ekonomske krize ušteda mora i treba da bude prioritet, ali je isto tako najvažnije da teret ne osete socijalno najugroženije kategorije stanovništa u Srbiji", istakao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: