Nektar na najvećem svetskom sajmu

Nectar grupa najavila je nastup na najvećem međunarodnom sajmu prehrambene industrije SIAL 2014, koji se održava u Parizu, od 19 do 23.oktobra 2014.godine.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 17.10.2014.

17:09

Default images

SIAL je jedan od vodećih svetskih sajmova prehrambene industrije koji ove godine slavi jubilarnu 50.godišnjicu sa 6300 izlagača iz 105 zemalja i do sada preko 150.000 posetilaca i 20 različitih privrednih sektora.

Nectar grupa u okviru koje posluju kompanije Nectar i Fructal, predstaviće najveći deo Nectar i Fructal portfolia na inovativnom i atraktivnom štandu od preko 120m2 u hali 5B.

Kao lider u preradi voća i proizvodnji voćnih sokova u Jugoistočnoj Evropi, nastup na predstojećem sajmu Nectar grupa vidi kao priliku za otvaranje novih tržišnih mogućnosti i širenje poslovanja na daleka tržišta koja će doneti još prilika za dalji rast i razvoj. Pored toga predstaviće brojne inovacije poput 100% organic portfolia koji sve više dobija primat u svetu.

Kao kompanija koja ima potpuno zaokružen sistem proizvodnje, poseban deo izložbenog prostora biće namenjen izložbi poluproizvoda, voćnim kašama i koncetratima visokog kvaliteta po kojima je kompanija prepoznata u međunarodnim okvirima.

Nectar grupa do sada izvozi na preko 50 različitih tržišta sa velikom bazom lojalnih potrošača i jakih brendova, posluje u skladu sa najvišim standardima kvaliteta i dobitnik je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: