"Zemun-Borča otvaramo 20. decembra"

Most Zemun - Borča biće otvoren u predviđenom roku, do 20. decembra, i da će do tada biti završene i pristupne saobraćajnice, kaže Zorana Mihajlović.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 10.10.2014.

11:33

Default images

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je novinarima u Vladi Srbije rekla da timovi ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture kontrolišu izgradnju tog mosta, dodajuci da uvek ima problema ali da se oni rešavaju.

"Radovi kasne, jer nije bilo izvršeno plaćanje između izvođača i podizvođača, što nije problem države", istakla je Mihajlović.

Ona je objasnila da je država uradila ono što do sada nikada nije učinjeno, a to je da je obezbedila da kao što je ona napravila aneks sa izvođačem tako i izvođač napravi aneks sa podizvođačem.

Ministarka je dodala, da je država preduzela taj korak kako bi uredila odnos izvođača i podizvođadča , jer podizvođači u proseku čekaju 60 dana na novac, kako bi počeli radovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

18 h

Podeli: