"Stisnite zube još samo dve godine"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane da stisnu zube, vredno rade i strpe se još dve godine kako bi se uverili da li je Srbija na dobrom putu.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 09.10.2014.

14:29

Default images

"Samo dve godine. Nekada su ljudi tražili po 10 godina, nekima nije bilo dovoljno ni 12 godina da pokažu da bilo šta znaju osim da opljačkaju zemlju, a ja samo molim za dve godine strpljenja, ne više, i da onda građani mogu da ocene da li je Srbija na dobrom putu ili ne", rekao je Vučić na otvaranju glavnog poštanskog centra u Beogradu.

Vučić je naveo da pred Srbijom nije lako vreme i zamolio građane da to razumeju na pravi način.

"Potrebno nam je izlečimo i ozdravimo javne finansije i da izlečimo državu. Zato nam je potrebno da radimo neuporedivo vrednije i da stisnemo zube i kažemo 'nema problema i za sebe i za svoju državu i za našu decu'. Radićemo najbolje, najdisciplinovanije i najodgovornije što možemo. Molim samo za godinu i po, ne više od dve godine strpljenja", rekao je Vučić.

Vučić je naveo da će javna preduzeća morati da izdvajaju više novca za državni budžet, odnosno 70 odsto profita, jer je država zbog prethodnih loših vlasti u teškim uslovima i mora da bude ogovornija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

451 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

12 h

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

1 d

Podeli: